om Anders

Jag borde satsa på att skriva då jag är bra på det. Jag är också bra på att fortsätta att jobba som kock. En av saker ger en inkomst.

Men jag skriver på, har ett antal böcker som jag färdigställer. Åtta stycken när jag räknade senast. Två av dem tror jag det blir någon inskickning av under det närmaste halvåret. (Ni kan räkna med att den meningen har suttit här i några år när ni läser den.)

Underfundiga böcker, skrönor, saker där den lilla människan visar sig vara stor, det är vad jag gillar och vad jag skriver. Vilket gör det underligt att mina favoritförfattare är Hemingway, Strindberg och Kafka.

Någon gång hoppas jag att jag kan leva på mina intressen. Kanske att jag stötta upp det med mitt finansiella imperium av aktieinvesteringar. Även fast dessa, som jag förstår det, helst borde öka i värde.

Jag letar efter ett litet hus i skogskanten att sätta mig och skriva i.

Några intressanta och relevanta saker om mig, om det nu är så att man är intresserad efter att ha läst något jag har skrivit, och undrar hur de fräcka orden kunde hamna i en sådan oväntad ordning? Jag tycker att alla ska vara fria, även från Facebook, Google och Apple. Jag är vegan när jag är hemma och gör mitt bästa med det när jag jobbar. Jag älskar elbilar, solceller och förnybar energi i allmänhet – jag har sålt min Clio och köpt en elcykel från Estland.

Jag springer ibland också. Sedan skadar jag mig och kör rehab. Repetera.