men allt det andra som ska göras då?

När jag väl skriver något på bloggen kommer jag att tänka på allt det andra som jag kanske borde göra, eftersom jag en gång gjorde det. Och folk gillade det. Bara det att hårdvaran (ljudkortet) inte längre fungerar med inspelningsprogrammet, vilket inte längre fungerar med den här versionen av Windows, vilken skulle krångla i alla fall eftersom den datorn nu inte har Windows utan Ubuntu och den här bärbara rackaren kunde varit bättre.

Men det vore roligt. Det och att få igång affären igen.

Men som alltid, saker kräver jobb. Och jobb tar tid från skrivandet, vilket väl är det som är grunden för resten. Jag skulle kunna betala någon för att ordna med websajt och redigering och liknande. Men … det här med pengar. Var inte meningen att jag skulle bli så pass rik och välmående att jag kunde svälta mig i en ouppvärmd stuga någonstans och där skriva på heltid?

Man får vara tacksam för att man har tid att slänga iväg på att skriva dumma saker som detta. Innan man ger sig på att på en halvtimma försöka att ordna sin affär igen. Alltså, jag har gjort det förut så jag vet att jag kan göra det. Jag vet också att jag inte ids. … Och sedan har vi momsen att pilla med. Usch och stånk. Fast det kräver ju att någon skulle köpa något, vilket vi vet inte händer. Jippie!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.