Jag och WordPress kommer inte överens

Usch, vad livet kan vara lurigt emellanåt. Jag letar hus, minsann. (När jag inte jobbar eller skriver, givetvis.) Huset kan egentligen översättas till “billigast möjliga boende”. Konstigt nog är billiga hus inte bra.

Men leta kan man alltid göra. Något dyker väl upp någon gång. Egentligen handlar det om att jag vill ha ett ultramodernt hus och det ska gärna vara så litet som möjligt. Men de hus man hittar är inte direkt små och de är inte direkt fräscha. Man kan hitta en tomt och sätta ett litet hus där, förstås. Men då ska man ofta borra brunn för vatten och avlopp och med det så drar pengarna iväg. Vilket år trist då målet är att spara pengar.

Så, jag sitter kvar och skriver i lägenheten.

Där jag inte kommer överens med WordPress. Sedan de ändrade layouten har jag tappat lusten för det. Men det ska väl lösa sig, det brukar gå i vågor. Kan jag bara få ordning på websajterna så ska väl saker bli normala igen.

För övrigt jag har beställt två elcyklar. Lattjo, va?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.