Inledning av böcker. Idioter.


Det borde vara enkelt att inleda böcker. Och det är det. Men att försöka att gå igenom och göra dem perfekta är luriga. Jag klarar inte av det.

Den boken jag redigerar nu är ond. Jag har två saker jag vill säga i inledningen. Bägge tar upp tid och plats och jag vill inte slänga dem på läsaren. Inte heller vill jag ha någon återblick. Det som sker ska ske. Man kan säga att det blir hoppigt som det är nu. Lik förbannat är det nog så det får förbli.

Resten av boken går sjövild i kvalitet. Det är jobbigt att få fram det goda och dölja det dåliga. Men jag antar att det är det som är jobbet.

Idioter? Åh, de flesta som har åsikter om det mesta. Det går inte framåt för människan om man läser nyheter. Håll tillbaka lite av dig själv, snälla människa. Vi behöver inte veta allt om dig.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.