Blog

inspiration

Jag skriver en hel del, trots allt. En radda med noveller som görs om till en bok. Det skulle gå snabbare om jag slapp ifrån dagsjobbet, men det är rätt viktigt att ha ett sådant. Nu tar ju ett sådant mer än tid, det tar kraft. Så för att skriva… Läs mer »inspiration

Affären på gång igen

Den fina lilla butiken där man kunde köpa berättelser är på gång igen. Med andra ord, idag började jag att fundera på den igen. Eftersom jag verkar ha tappat all talang för att använda sittfläsket till annat än underlag till kreativt skrivande får vi se hur lång tid det här… Läs mer »Affären på gång igen

Kreativitet är okej att ha

Jag vet inte hur lång tid jag har låtit bli att fixa till hemsidan. Den brakade samman i något slags databasvirus och jag surnade till och raderade allt. Även affären och podcastsidan. Eh, sådant händer emellanåt, att jag blir arg. Och det får sina konsekvenser. Men jag lovar, jag menar… Läs mer »Kreativitet är okej att ha

Han lever

Det har ändrats på wordpress. Så pass att man får anstränga sig för att skriva något. Med andra ord är samtiden ond. Också något att säga. Men det är ju sant. Annars hade det blivit entimmasberättelser det senaste. Av någon anledning känns de mer meningsfulla att jobba med än de… Läs mer »Han lever