Kreativitet är okej att ha

Jag vet inte hur lång tid jag har låtit bli att fixa till hemsidan. Den brakade samman i något slags databasvirus och jag surnade till och raderade allt. Även affären och podcastsidan. Eh, sådant händer emellanåt, att jag blir arg. Och det får sina konsekvenser. Men jag lovar, jag menar att jag tänker fixa till det hela igen.

För att, jag ska börja lägga ut små berättelser. Jag menar, varför inte? Det finns de som vill läsa vad jag skriver och själv bryr jag mig inte så mycket om vad någon tycker – förrän den stunden då de säger att det är skräp. Men vi hoppas att den stunden aldrig kommer.

Målet är att ha en fungerande hemsida inom en månad. Så, ska vi säga att vi ses om ett år?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.