jag borde bli en seriös författare

Vet ni, det var roligt att skriva ett tag. Inte bara det, det var lätt också. Berättelserna flöt fram och jag kunde lita på att där fanns kvalitet.De senaste månaderna har det mesta varit segt.

Som den här sajten. Den var så fint upplagd, hade en shop där man kunde handla mina mästerverk och hej och halleluja. Men det är över nu.

Det fanns en tanke med sajterna, denna och podcastsajten. Jag skulle lura mig själv till att ha en identitet som författare. Detta skulle leda till att jag satsade mer seriöst. Som podcasten jag skrev och läste in varje söndag. Det gav nåt. Jag kämpade mig igenom berättelserna till den även när jag inte hade lust. Och det var nåt att producera till.

Vad jag försöker säga är att jag förstår att jag borde lägga tid på att få ordning på allt igen. Men det är tråkigt, det tar tid – tar tid från skrivandet.

Okej, vad kom vi fram till nu då? Att jag satsar för mycket på rent skrivande och att jag borde vara mer “författare” och mindre en person som skriver. Som de sa när de körde ut mig ur Frankrike: “Anders, tu n’est pas serieux!”. Och jag erkänner att det stämmer.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.