Halloj!

Tekniken är som ruttna bär – den bara finns där och den är inte trevlig.

Ni som läst här ett tag undrar var den käcka och funktionella hemsidan tagit vägen. Och ni undrar var shoppen och var anderssagor.com tagit vägen. Ruttna bär är svaret. Översatt tillbaka till teknik betyder det ungefär malware i en wordpressplugin.

Jag har inte lyckas att få ordning på detta. Till slut tvingades jag att radera allt. Sånt som händer, och, ja, jag är bitter.

När kommer sajten att se ut som förr igen? Jag hoppas att jag får knorr på den, men det är ett projekt som tar en sjukskrivning eller semester för att få till ordentligt. Och sjukskriven vill man väl inte bli. Och semester, då skriver man ju nästa bok.

Så, håll den i brallan samtliga, andas som man bör, och hör av er i kommentarer om ni undrar över nåt. Böcker skrivs fortsatt på och allt är i ordning. Bara de ruttna bären i tekniken som inte är som de ska. Vilket de i och för sig sällan är…

 

// Anders Juhlin.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.